Charise's White Westies

Onze honden

‹ terug

Miranda's seminarsWestie seminar in Nederland 2013. 6 maanden is er vacht gespaard op deze jongen.


Het starten op het front om te kunnen laten zien wat voor en achter is! Alles wordt met de Andis machine gedaan.


Speciaal voor dit seminar is Teuntje aan 1 kant in het westiemodel gezet en de andere kant in een puppymodel om aan de 76 trimsters die aanwezig waren te laten zien wat er voor verschil tussen zit.


Deze kant is het puppymodel lekker kort en heerlijk voor de baasjes te onderhouden.

Teun was er blij mee. Dankjewel Teun dat je zo een SUPER model voor me was.


Seminar in Birmingham (Engeland 2014) bij Groomers.

Er waren ongeveer 350 trimmers gekomen.


Ierland hier heb ik vier verschillende rassen/kruisingen gedemonstreerd. De Bearded Collie moest in een puppyknip. De honden waren daar heel anders dan dat we ze hier hebben. Maar het was een schat van een Bearded.

Er waren ongeveer 100 trimmers en stagiares aanwezig.


Ierland een CockerPoo, een kruising van een Cocker Spaniel met een Poedel, ik had hem nog nooit  in het echt gezien. Deze moest met de opzetkammen met de TVS.


Ierland een York met niet al te zware vacht, deze had als opdracht fatsoenlijk maken met 5 haren met de opzetkammen. Hier wilde een trimster voelen hoe het werkte met opzetkammen.


Normaal wanneer je een seminar/clinic geef neem je je eigen model mee, maar als je gaat vliegen en je moet meerdere seminars/clinics geven dan kan dat gewoon niet en zullen de mensen van de organisatie/trimmers ze voor je regelen, kort om je weet pas wat je moet doen op het moment van. Dit houdt het altijd spannend voor mij.


Rusland  Pommeriaan met de enkele effileerschaar in model gezet.


Rusland een West Highland White Terrier.

Het was een SUPER brave meid die het me echt wel makkelijk heeft gemaakt, we stonden op een showtafeltje te werken die op hoogte was gebracht met voerbakjes van vogelkooitjes :).


Rusland de poedel met de meeste klitten die ik in mijn loopbaan ben tegen gekomen, het seminar veranderde van knippen naar hoe ontklit je op een diervriendelijke manier als er 50 man naar je staan te kijken!!!! Het is gelukt en uiteindelijk  heeft de poedel een mooi model gekregen.


Rusland deze schat ging door voor een Pekingees met veel klitten. Maar deze vacht was heel gemakkelijk konden we gelijk het probleem goed ontwollen oppakken. Hij is met opzetkammen en de effileerschaar in model gezet.

Het was bijzonder om de seminars in Rusland te geven.


 Griekenland dit was het BESTE, LEUKSTE, PROFFESIONEELSTE seminar ooit. De honden waren van TOP tot TEEN goed voor me voorgewerkt er zaten 175 trimmers/studenten in een hele mooie arena (in de ronte). Ik ben begonnen met een witte/beige Pekingees. Helemaal in model gezet met opzetkammen en de enkele effileerschaar.


Griekenland een heerlijke Shih Tzu die onder GEEN beding een korte kop of oren mocht hebben dus opgelost met een paardestaard de eigenaren waren heel gelukkig.

Puppieknip geeffileerd. (dit is op een groot scherm zodat de hele zaal het in het groot kon zien)


Griekenland deze werd de FUNNY Poodle genoemd, ik moest er wel een beetje om lachen maar tijdens het seminar snapte ik waarom, ze was zo gek als een deur!!


Spanje een seminar bij Artero, Westie, Shih Tzu en Poedel helaas waren de foto's heel donker maar toch.

Er waren ongeveer 50 trimmers aanwezig die heel leergierig waren, we hebben er een leuke tijd mee gehad.

 

 
Charise's White Westies
VVTN Rasspecialiste
Miranda Knezevic
Tel: 0031 6 45528292
info@chariseswhite.nl
FacebookVereniging Voor Trimmend Nederland